SZÓRAKOZTATÓ OKTATÓ APPLIKÁCIÓ Gyerekeknek 4 és 8 éves kor között.

iOS
iPhone, iPad

ANDROID
Mobil és tablet

Počítače
Számítógép, laptop, interaktív tábla

Tanítsa gyermekét angolul játszva az English Playground applikációval!

Szeretné segíteni gyermekét az angol nyelvtanulásban? Töltse le az érdekes és szórakoztató English Playground applikációt, amely játékos módon tanítja az angol szavakat, különféle tudásszinteken. Az „Angol játszótérnek” köszönhetően az angol nyelvtanulás igazán egyszerű lesz! A játék szókészlete különféle területeket ölel fel.
A gyermek megtanulhatja az állatok, a színek, a számok, a gyümölcsök-zöldségek, ételek és tárgyak neveit, hogy mikor hogyan üdvözöljük egymást, valamint az időjárásra vonatkozó kifejezéseket. Az egyszerű de nagyszerű applikáció elsősorban a 4-8 év közötti gyermekek számára ajánlott.

A kiváló grafikájú applikáció könnyen kezelhető. Hat nagyobb játék található rajta, amelyeken belül mini-játékokat fedezhet fel gyermekünk. A fokozatosan megnyitható játékok a tudásszintnek megfelelően, lépésről lépésre haladva épülnek egymásra. Így gyermeke játékosan, könnyedén haladhat előre az angol nyelv elsajátításában. Az applikáció segítségével 200 szó tanulható meg.

Az English Playground ingyen letölthető, reklámmentes alkalmazás. Nem tartalmaz semmilyen kiegészítést, amelyekért később fizetni kellene. Az „Angol játszóteret” úgy fejlesztettük ki, hogy a szórakoztató és könnyen kezelhető legyen a 4-8 évesek számára is.

Mire vár még? Segítsen gyermekének könnyedén és játszva tanulni, töltse le az „English Playground” applikációt!